Kullo Golf tänään


Toimisto

Arkisin 10-14

Golfautot

Kielletty

Ajanvaraus

Kenttä suljettu

Kenttä

Suljettu

Range

Suljettu

Ravintola

Take away avoinna Peltogrillillä.

Vuoden 2020 Klubilainen on Seppo Jolkkonen

Vuoden klubilainen pokaali annetaan vuodeksi kerrallaan. Valintaperuste kenelle se annetaan on, että valittu on aktiivisesti ollut mukana klubimme toiminnassa ajatellen osakkeenomistajien ja jäsentemme etua. Valittu on avoin, rehti ja arvostettu henkilö keskuudessamme.

Vuoden Klubilainen pokaali on jaettu 3 kertaa. Ensimmäisen kerran pokaali luovutettin Merja Sjöberille ja Jari Myrttiselle 2018 , jotka edelleen osallistuvat hyvin aktiivisesti klubimme vapaaehtoiseen toimintaan. Aivan upeita ihmisiä.  Seuraavana vuona 2019 vuoden klubilainen oli hymytyttömme Pirjo Väisänen, meidän kaikkien Pike. Ja mitä tapahtuu, kun Pike hymyilee. Hymy tarttuu ja hymy tuottaa tutkitusti paljon hyvää, niin sinulle ja ympärilläsi oleville ihmisille.

3 vuotta sitten mietin tuon pokaalin  merkitystä. Vaikka pokaali annetaan yhdelle henkilölle on se kuitenkin kiitos kaikille niille henkilölle, jotka työskentelevät yhteisen etumme eteen. Näitä ihmisiä on paljon jäsenistössämme. Kiitos siitä.

Ystävyyteni Sepon kanssa on jatkunut yli 20 vuotta ja luulen tuntevani hänet kohtuullisen hyvin. Se, että Seppo palkittiin ei suinkaan johdu pitkäaikaisesta tuttavuudestamme vaan siitä, että Seppo on vuosikaudet tehnyt erinomaista työtä klubillamme.  Ajatuksemme muiden palkinnosta päättäjien kanssa ja sen saajasta oli täysin yksimielinen.

Viimeiset 2 vuotta Seppo on toiminut yhdistyksemme puheenjohtajana. Tiedämme myös sen, että varsinkaan tämä vuosi ei varmasti ole ollut hänelle helppo hoitaa asioitamme. Siitä huolimatta Sepolle on ollut tärkeää hoitaa yhteisiä asioitamme ja toteuttaa muiden toivomuksia. Yksi taidoistasi on saada vapaaehtoisia tekijöitä ympärillesi ja juuri nämä muodostavat mielestäni golfklubien sydämen saaden sen sykkimään ajatellen oikeaa yhteisöllisyyttämme ja sen tuomia tuloksia.

Yksi ja tärkeä Sepon ominaisuus on se, että hän varsin suoraan sanoo, mitä ajattelee asioista. Hän antaa myös kiitoksen hyvin hoidetuista asioista. Sepolla on myös rohkeutta puuttua asioihin, joissa hän näkee parannettavaa. Juuri tuon kriittisen palautteen antaminen vaatii rohkeutta. Se keneen ja mihin tuo palaute kohdistuu saattaa tuntea negatiivisia tunteita ja reaktio on provosoituminen. Seppo ei varmasti halua sitä, että hänen antamastaan palautteesta kritiikistä tulisi riitaa tai ongelmia. Vaikenemalla asiat eivät kuitenkaan etene. Yhteisen edun saavuttaminen meille kaikille on tavoitteesi, jonka toivot saavutettavan. Kertomalla totuuden, et menetä mitään arvokasta- on asenteesi ja totta.

Vuoden 2020 päättäjäistilaisuus oli  mielestäni yksi Kullo Golfin historian hienoimmista tilaisuuksista. Paljon on puhuttu sanasta yhteisöllisyys. Olisin toivonut, että kaikki jäsenemme ja toimintaamme osallistuvat olisivat saaneet kokea tuon saman tunteen mikä illan aikana vallitsi. Silloin ei kenellekään olisi jäänyt epäselväksi mitä sillä sanalla tarkoitetaan ja miten haluamme kulkea yhdessä eteenpäin. 

Sepon päättäessä kauniin kiitospuheensa illan juhlijat nousivat seisomaan ja aplodeleista ei tuntunut tulevan loppua ja kaikkien kasvoilla oli hymy ja aika monen silmät myös kostuivat tunteesta mikä silloin vallitsi.

Tällä tunteella kohti vuotta 2021. Yhdessä sen saavutamme ja Kullo Golf pelaajineen ja henkilökuntineen tulee olemaan se paikka, missä murheemme unohtuvat ja elämämme saa sen arvon mikä sille kuuluu.

Minulle Kullo Golf on se paikka missä haluan kulkea kohti auringonlaskua – ja miksi. Ystäväni. Olkaa hyvä ja katsokaa peiliin.

Kiitollisena Pena (GolfVirta)