Kullo Golf tänään


Caddiemaster

Ark: 8-20 vkl: 8-18

Golfautot

Käytössä

Ajanvaraus

Varaa aikasi täältä.

Kenttä

Griinien hiekoitus 29.7.

Range

Auki, poletit toimistosta

Ravintola

Auki 9:00-20:00

Viimeiset pelipäivät käsillä

Golfkentän ja kauden 2019 osalta on nyt menossa viimeiset pelipäivät.  Torstaina 24.10. suljemme väylät 3-8 pelistä. Viikonlopun yli on siis mahdollista vielä pelata kesäviheriölle (27.10. asti) väylät 1,2, 9-18. Lyhennetyn 12r kentän GF on 20€.

Viikonloppuna ei enää ole tarjolla caddie master palveluita, klubin saniteettitilat on käytettävissä KulloCardin kanssa.  Green Fee on mahdollista maksaa Mobile Pay -palvelun kautta, tai maksun voi jättää kirjekuoressa postilaatikkoon (cm toimistoa vastapäätä seinällä).

Väylät suljetaan peliltä sitä mukaan kun viheriöiden holkki-ilmastus tehdään. Ensimmäisenä aloitetaan siis ns. joen takaa väylistä 3-8. Viikollla 44 käsitellään loput väylät. Alkuviikosta voi olla mahdollista pelata vielä muutama väylä, riippuen töiden etenemisestä.

Viheriöiden ilmastusreiät jätetään auki talveksi, jotta nurmipinta saa hengittää mahdollisimman hyvin. Ilmastetulle pinnalle ei päästetä pelaajia, koska pelaaminen tallaisi viheriön pinnan takaisin umpeen ja se haittaa talvehtimista. Työt aloitetaan nyt, sillä tulevalle viikolle on jo luvattu kylmää säätä. Ilmastusta ei ole mahdollista tehdä jäiselle pinnalle, joten työ tulee tehdä lämpimän aikana.  Syystyöt tehdään pieteetillä, koska se onnistumisesta on paljolti kiinni kentän kevään kunto.

PÄIVITYS 24.10.
Seuraavan viikon pakkasten takia viheriöiden ilmastusta on jouduttu nopeuttamaan, minkä takia perjantaista sunnuntaihin on käytössä vain väylät 12-18.