Kullo Golf tänään


Caddiemaster

Ark. 8-17, vkl. 8-16
puh. 0600 550 976

Golfautot

Sallittu

Ajanvaraus

Varaa aikasi täältä.

Kenttä

Auki. Kesägriinit.

Range

Lyönnit matoilta, poletit toimistosta

Ravintola

8-18

Viikkotiedote 17 – lähtöryhmiin muutoksia 30.4.

Tunnelmat kentältä parin ensimmäisen viikon jälkeen
Kenttä avattiin ennätysaikaisin keskiviikkona 8.4. ja pelaajia on ollut runsaasti liikkeellä. Tästä huolimatta pelaamiseen liittyviä ohjeita ja rajoituksia on noudatettu esimerkillisesti. Kenttää kiertäneet valvojat eivät ole joutuneet puuttumaan väärinkäytöksiin. 

Pallojen alastulojälkiä ja korjaamattomia lyöntijälkiä onkin sitten näkynyt todella paljon. Kulloossa greenit ovat etenkin näin aikaisin keväällä pehmeät ja jos et ole putannut palloa greenille, on se todennäköisesti jättänyt alastulojäljen greenille. Palaute kentän kunnosta on ollut muuten pelkästään positiivista. Kiitos kenttähenkilökunnalle!

Alla vielä muistutuksena ohjeet turvalliseen pelaamiseen:https://kullogolf.fi/poikkeusjarjestelyt-pelikierroksen-maksaminen-ja-maksusta-ilmoittaminen/
https://kullogolf.fi/poikkeusjarjestelyt-peliajan-varaaminen-ja-kierrokselle-ilmoittautuminen/
https://kullogolf.fi/poikkeusjarjestelyt-pelaamisen-ohjeet-ja-rajoitukset/
https://kullogolf.fi/poikkeusjarjestelyjen-merkitys/
Kullo Klubiravintola myy take away -annoksia ja pikku purtavaa mukaan
Klubiravintola myy herkullista lounasta take away -periaatteella. Tarjolla on päivän annoksen lisäksi klubin omassa pizzauunissa paistettuja pizzoja. Katso tarkemmat tiedot www.facebook.com/kulloklubiravintola. Ravintola on avoinna 10:00-15:00, tarvittaessa pidempään. Aamulla pelaamaan ja lounas ravintolasta kotiin 🙂
Lähtöryhmiin muutoksia 30.4. alkaen
Torstaihin 29.4. asti pelataan nykyisellä tavalla eli maksimissaan kahden hengen lähdöillä. Torstaista 30.4. alkaen lähtöryhmän kokoa kasvatetaan kolmeen pelaajaan. Korkeintaan kolmen pelaajan lähdöillä pelataan niin kauan kuin toisin ilmoitamme. Jos et halua ryhmään vieraita pelaajia, olethan yhteydessä toimistoon, niin suljemme lähdön. 

Lähtöajat vapusta eteenpäin avataan perjantai-illan aikana. 
Opetustoiminta Kullo Golfissa 2020
Kaudella 2020 Kullo Golfissa opettaa pääsääntöisesti kaksi golfopettajaa, Jan Forsell ja Anssi Kosonen. Janne on kulloolaisille vanha tuttu jo kentän alkuajoista lähtien ja on hienoa, että Janne jatkaa opettamista meillä. Anssi on opettanut pitkään Paloheinä Golfissa viime vuoden Thaimaassa David Leadbetterin akatemiassa. Yhdessä Janne ja Anssi tarjoavat kulloolaisille varmasti sopivan sekoituksen kokemusta ja nuoruuden intoa!

Jannen opetustarjontaan voit tutustua osoitteessa https://www.kullogolf.fi/jan-forsell-golf-academyn-opetustoiminta-ja-kevaan-opetustarjous/. Jannella on tällä hetkellä myynnissä kevättarjous! 4 x 50 min opetuspaketti hintaan 240 € (norm. 320 €)! Opetuspaketin voit tilata Jannelta sähköpostilla janne@jfga.com. Etu on voimassa 30.4.2020 asti ja opetustunnit ovat voimassa vuoden. Ajan voit varata kotisivuiltani www.jfga.com.

Anssista voit lukea lisää osoitteesta: https://www.kullogolf.fi/uutta-energiaa-kulloon-opetustoimintaan-anssi-kosonen-golfopettajaksi/. Anssin opetustunnit ovat nyt starttitarjouksessa -40%. Esimerkiksi yksityistunnit nyt hintaan 39e/h. 
 
Viikkokisa aloitetaan ensi viikolla (vk 18)
Viikkokisaformaatti pysyy lähes samana kuin viime vuonna.  iikkokisaa pelataan tänäkin vuonna viikoittain vaihtuvalta tiipaikalta. Miehillä tiipaikkakierrossa on kaikki tiipaikat punaisesta valkoiseen. Naiset pelaavat tänä vuonna punaisen ja sinisen tiipaikan lisäksi keltaiselta tiipaikalta. Viikkokisa aloitetaan ensi viikolla punaiselta tiipaikalta. Viikkokisaan osallistuvien tulee olla Kullo Golf Club ry:n jäseniä. Viikkokisamaksu on 35e/kausi.

Viikkokisan tuloskortteja emme ota vastaan toimistoon, vaan tulokset voi syöttää esimerkiksi Gamebookiin ja lähettää kuvan väylätuloksista sähköpostitse.
Golfautot käyttöön 27.4. alkaen
Golfautoja on mahdollista vuokrata maanantaista 27.4. eteenpäin. Vuokraamme autoja toistaiseksi vain pelaajille, joilla on lääkärintodistus auton käytöstä. Autoa voi käyttää kierroksen aikana vain yksi henkilö. Sama sääntö koskee myös omien autojen käyttäjiä. Vuokra-autot desinfioidaan vuokrauksen jälkeen. 

Golfautoilla ajetaan raffeja ja teitä pitkin. Väylän poikki voi ajaa, mutta ei väylää pitkin (ns. 90 asteen sääntö).