Kullo Golf tänään


Toimisto

Sovi tapaamiset etukäteen

Golfautot

Ei käytössä

Ajanvaraus

Kenttä

Suljettu

Ravintola

Lounas arkisin 10:00-13:00
Lisää tietoa Country House.

Range

Tilannepäivitys harjoitusalueiden hankkeesta

Maanajon aloittaminen viivästyi kahdella kuukaudella lähistöllä olevan kohteen toimenpideluvan viivästymisen johdosta. Urakoitsija on nyt saanut luvan, ja maanajo alkaa tämän kuun eli helmikuun aikana. Porvoon kaupungin Ympäristösuojelun lupa kattaa 57.000 kuution tuomisen alueelle.

Kuten jo aikaisemmin on kerrottu, paikalle tuotavan maamassan päälle rakennetaan tekonurmesta pallojen alastuloalue. Tekonurmen avulla range muotoillaan väylänmuotoiseksi pelinomaista harjoittelua auttamaan. Lisäksi rakennetaan useita tähtäysviheröitä.

Tekonurmi helpottaa rangen huoltotöitä huomattavasti. Ruohoa ei tarvitse jatkossa leikata ollenkaan, pallot eivät häviä märkään maahan ja ne pysyvät pidempään paremmassa kunnossa. Tekonurmi ei tarvitse kastelua, eikä lannoitusta pysyäkseen kauniin vihreänä. Tekonurmi antaa myös hyvät edellytykset pallojen robottikeräykseen.

Uudelle lähipelialueelle rakennetaan suunnitelman mukaan yksi isompi puttiviheriö ja kaksi pienempää lähestymisviheriötä bunkkereineen. Yhdestä bunkkerista voi tarvittaessa harjoitella rangelle päin pidempiä bunkkerilyöntejä.

Aikaisempi uutinen rangen uudistuksesta: https://www.kullogolf.fi/range-uudistetaan-kauden-2021-aikana/

Tilander Desing
Suunnitelma: Tilander Golf Design (havainnekuva ei lopullinen)