Kullo Golf tänään


Toimisto

Sovi tapaamiset etukäteen

Golfautot

Ei käytössä

Ajanvaraus

Kenttä

Suljettu

Ravintola

Lounas arkisin 10:00-13:00
Lisää tietoa Country House.

Range

Seuran parhaat pelaajat 2021

Seuran mestaruudesta pelattiin viikonloppuna kuudessa eri sarjassa: miehet, naiset, seniorimiehet, seniorinaiset, veteraanimiehet ja Kulloon Malja.

Kulloon Maljaan osallistui neljä pelaajaa. Voittoon pelasi Markku Frick yhteensä 56 pisteellä.

Kulloon Malja
1. Markku Frick 56p
2. Raili Palmumäki 52p
3. Pehr-Olof Eklund 50p
4. Taina Heinonen 50p

Veteraanimiehissä valta vaihtui vihdoin, kun Risto Heinonen voitti viime vuosien veteraanisarjan hallitsijan Seppo Jolkkosen kolmella lyönnillä. Kiitospuheessa Risto kertoikin, että tätä mestaruutta on tavoiteltu jo todella monta vuotta ja vihdoin se tapahtui.

Veteraanimiehet
1. Risto Heinonen 179 lyöntiä
2. Seppo Jolkkonen 182 lyöntiä
3. Bjarne Sumelius 188 lyöntiä

Seniorinaisissa mestari saatiin selville myös kolmen lyönnin erolla.

Seniorinaiset
1. Minna Hirsimäki 182 lyöntiä
2. Tiina Kaske 185 lyöntiä
3. Minna Halonen 196 lyöntiä
4. Merja Sjöberg 210 lyöntiä

Seniorimiehissä kisa oli tasainen vielä ensimmäisen kierroksen jälkeen, mutta toisen kierroksen tuloksellaan Jouni Pesonen jätti muut taakseen ja voitti ensimmäisen seniorimestaruutensa kahdeksan lyönnin erolla.

Seniorimiehet
1. Jouni Pesonen 166 lyöntiä
2. Harry Damstén 174 lyöntiä
3. Erne Kangas 175 lyöntiä

Naisten sarjassa nähtiin kisan ylivoimaisin voitto. Eeva Määttänen voitti toisen mestaruuden putkeen 12 lyönnin erolla toiseksi tulleeseen Tuija Kohoseen.

1. Eeva Määttänen 172 lyöntiä
2. Tuija Kohonen 184 lyöntiä
3. Senni Kotomaa 190 lyöntiä
4. Hanna Heikkilä 202 lyöntiä

Jännittävin taistelu mestaruudesta nähtiin miesten sarjassa, jossa ensimmäisen päivän jälkeen kuusi pelaaja oli kolmen lyönnin sisällä toisistaan. Viimeisessä ryhmässä lähteneet Tommi Majlander, Miikka Majlander ja Jarmo Kuljunlahti pitivät kärkipaikkaa itsellään toisen kierroksen etuysin ajan. Takaysille tultaessa kärkiryhmän pelaajien kortteihin merkattiin kolme kahdeksikkoa ja useampi tuplabogi. Kärkiryhmän seikkailut avasi oven toiseksi viimeisessä ryhmässä pelanneille Antti Sämpille ja Seppo Toivoselle. Antti nousikin kärkipaikalle väylien 13 ja 14 peräkkäisillä birdieillä.

Väylälle 17 tultaessa Antilla oli jo kolmen lyönnin johto Seppoon, kun muut pelaajat olivat jääneet jo yli viiden lyönnin päähän. Tilanne tasoittui kuitenkin tasatilanteeseen Antin tuplabogin ja Sepon upean birdien myötä. Viimeisellä väylällä molemmat löivät hyvät drivet, Antti oikealle väylälle ja Seppo veden vasemmalle puolelle hieman raffin puolelle. Molempien kakkoslyönnit jäivät hieman vajaaksi griinistä, mutta Antin pallo oli päätynyt aivan puun viereen greenin vasemmalla puolella olevan mäen päälle. Vaikeasta asennosta lyöty chippi ei aivan yltänyt griinille ja jäljelle jäi vielä vaikea alamäkeen lyötävä chippi, joka valui hieman pitkäksi. Samaan aikaan Seppo löi kolmannen lyöntinsä griinin edestä hienosti puoleen metriin. Antin par-putti meni reiän alapuolelta ohi ja näin Sepolle riitti kaksi puttia puolesta metristä voittoon.

Mestaruus oli Sepolle jo kolmas. Edelliset mestaruudet hän on voittanut vuosina 2012 ja 2018. Kolme mestaruutta on voittanut myös nykyisin ammattilaisena pelaava Jonatan Jolkkonen. Eniten mestaruuksia on Harry Damsténilla, jolla voittoja on neljä kappaletta.

1. Seppo Toivonen 156 lyöntiä
2. Antti Sämpi 157 lyöntiä
3. Jarmo Kuljunlahti 161 lyöntiä

Kaikki tulokset: https://kgc.nexgolf.fi/kgc/livescoring.nxg?s=2142