Kullo Golf tänään


Caddiemaster

Ark: 8-20 vkl: 8-18
Huom! Pe 10.7. 8-15

Golfautot

Käytössä

Ajanvaraus

Varaa aikasi täältä.

Kenttä

Kenttä auki.

Range

Auki, poletit caddiemasterilta

Kilpailut

Katso tulevat kilpailut täältä.

Reikäpelit 2020

Klubireikäpeli

Klubireikäpeli pelataan tasoituksellisena reikäpelinä puolikkailla tasoituksilla (max slope 36). Miehet ja naiset pelaavat omissa sarjoissaan. Miehet pelaavat keltaisilta tiipaikoilta ja naiset punaisilta. Sarja pelataan, mikäli vähintään kuusi osallistuu sarjaan. 

Parireikäpeli

Parireikäpelissä pelataan greensomea. Parit arvotaan normaaliin reikäpelikaavioon. Joukkueen pelitasoitus on joukkueen jäsenten yhteenlaskettu slopetasoitus. Joukkueen jäsenen pienemmästä tasoituksesta huomioidaan 60% ja suuremmasta tasoituksesta 40%. Joukkueen voi muodostaa nainen+nainen, nainen+mies tai mies+mies. Miehet pelaavat keltaisilta tiipaikoilta ja naiset punaisilta.

Reikäpelimestaruus

Kullo Golf Clubin reikäpelimestaruus pelataan 15.-16.8.2020. Reikäpelimestaruus pelataan ilman tasoituksia. Miehet ja naiset pelaavat samassa sarjassa. Miehet pelaavat valkoisilta tiipaikoilta ja naiset sinisiltä. Kilpailu pelataan, mikäli vähintään 8 pelaajaa ilmoittautuu.  Kilpailuun otetaan korkeintaan 16 pelaajaa. Lauantaina pelataan kaksi kierrosta ja sunnuntaina pelaajamäärästä riippuen yksi tai kaksi kierrosta. 

Ilmoittautuminen klubi- ja parireikäpeliin viimeistään 3.7.2020 klo 12:00 mennessä. Kaaviot julkaistaan heti ilmoittautumisajan loputtua. Reikäpelit voi aloittaa heti kaavioiden julkaisun jälkeen.  Kilpailumaksu reikäpeleihin on 25 euroa (+pelioikeus/greenfee) ja sillä voi osallistua kaikkiin reikäpeleihin.