Kullo Golf tänään


Toimisto

Sovi tapaamiset etukäteen

Golfautot

Ei käytössä

Ajanvaraus

Kenttä

Suljettu

Ravintola

Lounas arkisin 10:00-13:00
Lisää tietoa Country House.

Range

Range uudistetaan kauden 2021 aikana

Kullo Golfin rangella käynnistyy talven aikana remontti, jossa uudistetaan lähes koko rangealue.

Rangelle on muutaman viime vuoden aikana tuotu maata rangen reunoille ja opetusstudion viereen. Nyt vuorossa on reunojen väliin jäänyt alue. Maata tuodaan rangelle heinäkuun loppuun asti yli 50000m³. Tämän jälkeen pinta muotoillaan ja päälle asennetaan tekonurmi. Tekonurmen avulla rangelle muotoillaan pelinomaista harjoittelua helpottava peliväylää muistuttava keskiosa. Väylän lisäksi rakennetaan 3-5 kohdeviheriöitä bunkkereineen.

Uudistettu range on käytettävissä syyskuun lopulla. Rangella lyöminen on kuitenkin mahdollista remontin ajan rangelle rakennettavan korkean lyöntiverkon ansiosta. Remontin yhteydessä rangen pallokoneeseen liitetään maksupääte, jolla voi ostaa palloja suoraan rangelta. Uudet rangepallot otetaan käyttöön remontin valmistuttua.

Rangen remontin lisäksi ensi vuonna rakennetaan uusi lähipelialue opetusstudion viereen. Uusi lähipelialue tuo kaivattua väljyyttä ja tilaa Kullo Golfin harjoitusalueelle. Lähipelialue on tämän hetkisen arvion mukaan käytettävissä elokuun lopulla. Sekä rangen että lähipelialueen suunnittelusta vastaa Tilander Golf Design.