Kullo Golf tänään


Toimisto

Arkisin 10-14

Golfautot

Kielletty

Ajanvaraus

Kenttä suljettu

Kenttä

Suljettu

Range

Suljettu

Ravintola

Take away avoinna Peltogrillillä.

Puheenjohtajan terveiset

Minut valittiin Kullo Golf Club ry:n helmikuisessa vuosikokouksessa seuran puheenjohtajaksi ja haluan lyhyesti esittäytyä, ja tuoda ajatuksia tulevaa kautta kohti. 

Olen 66-vuotias KGC osakas ja jäsen yhtiön jo seuran alkuajoista lähtien. KGC ry:n toimintasuunnitelma noudattaa aiempien vuosien mallia. Seurassa on toimikuntia, jotka laativat toimintasuunnitelmansa kullekin kaudelle. Olkaa rohkeasti yhteydessä näiden toimikuntien vetäjiin, mikäli jokin asia kiinnostaa. Tervetuloa osallistumaan seuran järjestämiin tapahtumiin. Teidän eteenhän vetäjät tekevät työtään. Kiitos on kaunis sana, ja osallistuminen tuplaa kiitoksen. Junioritoimikunta on jo tiedottanut ”Draivia kouluun” tapahtumasta KGC:n sivuilla. Näitä sivuja kannattaa seurata. 

Aikojen saatossa on Kulloossa nähty ja kuultu paljon. Väliin on käsi puristunut nyrkkiin, mutta aina ollaan löydetty yhteinen sävel, ja saatu kotipesä kuntoon. Peräänkuulutan tätä yhteenkuuluvaisuutta tälle ja tuleville vuosille. HIFK Golfin tulo osakkaaksi on nostattanut aikamoisia aaltoja osakkaiden ja jäsenten parissa. Tämän aallokon voisi jo unohtaa. Keskitytään sellaisiin asioihin, jotka tuovat hyvää niin kentälle, osakkaille ja jäsenistölle. Yhdessä toimien meistä tulee parempia. 

Keväisin klubilaiset ovat osallistuneet runsaslukuisesti kentän siivoustalkoisiin. Näin on tarkoitus myös tänä vuonna. Hallinto tiedottaa ajankohdasta tarkemmin. Haluan osakkaiden ja jäsenten osallistuvan myös toisiin talkoisiin. Toivon, että kaikki jäsenet aktiivisesti hakisivat kaveripiiristään tai työpaikoiltaan henkilöitä ostamaan pelioikeuden Kullooseen. Jokainen lisäeuro auttaa Kullo Golfia. Kun yhtiö voi hyvin, niin jäsenistökin voi hyvin. 

Kullo Golfin kotisivuille on avattu kauppapaikka, jossa osakkaat halutessaan voivat myydä mm. osakkeidensa lisäpelioikeuksia. Kullo Golf myy myös pelioikeuksia toimiston kautta, mutta kauppapaikan kautta tämän voi hankkia suoraan yksittäiseltä osakkaalta. Hintakin voi olla neuvoteltavissa. 

Kannustan myös jäsenistöä selvittämään, voisiko heidän työnantajansa harkita yritystapahtuman järjestämistä Kullooseen. Tällaisesta mahdollisuudesta voi antaa Kullo Golfin hallinnolle vinkin. Hyvästä vinkistä saa jotain hyvää. Tinkiminen kannattaa!! 

Toivotan tervetulleeksi Rauno Pusan Kullo Golf Club ry:n toiminnanjohtajaksi. Rauno valittiin vastikään Kullo Golf Oy:n toimitusjohtajaksi ja sen myötä hänestä tuli myös KGC:n toiminnanjohtaja. Raunolla on mittava kokemus golfista ja sen johtamisesta. Hänen kanssa on helppo jutella. 

Kaikille hyvää ja koronavapaata kevään odottelua. 

Tapaamisiin 

Harri Paavola