Kullo Golf tänään


Toimisto

Sovi tapaamiset etukäteen

Golfautot

Ei käytössä

Ajanvaraus

Kenttä

Suljettu

Ravintola

Lounas arkisin 10:00-13:00
Lisää tietoa Country House.

Range

Puheenjohtajan ajatuksia

Kauden loppu on uuden alku

Golfkausi 2021 alkaa lähestyä loppuaan ja on aika ryhtyä miettimään tulevaa kautta. Haluan tässä kiittää Kimiä ja hänen joukkojaan siitä, että Kulloon kenttä oli läpi kauden hyvässä kunnossa. Erityisesti mestiksestä alkaen griinien liukkauden allekirjoittanut koki haasteellisen mahtavana. Suomenlahtikin pääsi tästä syystä pariin otteeseen nauttimaan griinityöskentelystäni väylällä 6. Toivottavasti saamme ensi vuonnakin nauttia näistä Uudenmaan parhaimpiin kuuluvista griineistä. Tämän kun yhdistää uuden lähipelialueen ja parannetun rangen tarjoamiin mahdollisuuksiin itsensä kehittämiseen, niin en ihmettelisi lainkaan, että Kulloossa käy porukkaa enemmän kuin koskaan. Kasvava jäsen- ja pelaajamäärä on hyväksi niin seuralle kuin kenttäyhtiölle.

Jäsenistöltä kaivataan apua tämän toiveen toteuttamisessa. Markkinoikaa ja kehukaa Kulloon uusia ja parantuneita harjoittelualueita, kentän monimuotoisuutta ja liukkaita griinejä niin työpaikalla kuin kavereillenne, jolloin he toivottavasti siirtyvät Kulloon jäseneksi ja hankkivat Kulloosta koko kauden kattavan pelioikeuden tai jonkin monesta tarjolla olevista pelilippupaketeista. Joulu tulee muutaman kuukauden päästä ja mikä olisi golfkamuille parempi lahja kuin tuhti pelilippupaketti Kulloon. Näitä paketteja löytyy kymppikortista satojen kappaleiden setteihin.

Seuran ensisijainen tehtävä on huolehtia jäsenistöstään siten, että jäsenet saavat nauttia golfaamisesta Kulloossa. Sen vuoksi hallitus järjestää loppukauden aikana sähköpostikyselyn jäsenilleen kuullakseen minkälaisia tapahtumia ja kilpailuja he toivovat ensi kaudella järjestettävän. Kyselyyn vastaaminen ei maksa mitään eikä se velvoita mihinkään. Toivon, että te kaikki vastaatte, jotta hallitus saa oikean käsityksen toiveistanne.

Seuratoiminta on vapaaehtoistyötä ja tekijöitä tarvitaan aina. Olisi kiva saada vielä enemmän jäseniä osallistumaan seuran toimintaan. Tapoja on monia: voi tulla mukaan hallitukseen tai osallistua hallituksen toimikuntien työskentelyyn, voi osallistua yksittäisiin talkoisiin, voi toimia kilpailuissa lähettäjänä tai forecaddiena, voi auttaa kentän valvontatehtävissä jne. Osaamattomuus ei ole este sillä opastusta saa sekä muilta jäseniltä että toimiston henkilökunnalta. Erityisesti uusille jäsenille tämä on oiva mahdollisuus tutustua muihin jäseniin. Tällä haavaa hallituksen toimikunnat kattavat juniori- ja senioripuolen hyvin. Joukosta uupuu kuitenkin erään kasvavan segmentin edustaja. Nuorten aikuisten määrä kasvaa suhteellisesti nopeammin kuin jäsenistön määrä keskimäärin ja heillekin tulee kehittää ohjelmaa ja kilpailuja. Kaipaan hallitukseen ja toimikuntiin mukaan nuorta porukkaa mukaan kattamaan tämän segmentin tarpeet. Klubitoiminta on muutakin kuin kilpailujen järjestämistä. Vuonna 2023 on seuran 20-vuotisjuhla ja sen suunnitteluun on ryhdyttävä jo ensi vuoden aikana. Tarvitaan siis vapaaehtoisia laidasta laitaan; HCP ei ole oikea mittari osallistumiselle.

Lopuksi tiedoksi kaikille: seuran puheenjohtajalle on olemassa sähköpostisoite. Lähettäkää hänelle tai seuralle osoitteeseen kgc.ry@kullogolf.fi viestinne, niin hän vie ne eteenpäin.

Terveisin

Harri