Kullo Golf tänään


Caddiemaster

Ark: 8-20 vkl: 8-18
Huom! Pe 10.7. 8-15

Golfautot

Käytössä

Ajanvaraus

Varaa aikasi täältä.

Kenttä

Kenttä auki.

Range

Auki, poletit caddiemasterilta

Kilpailut

Katso tulevat kilpailut täältä.

Projenni Senior Tour hienosti vauhtiin – Espanjan lahjakortti Mimi Skogille

Suosittu seniori- ja veteraanigolfareiden Projenni Senior Tour saatiin erinomaisesti vauhtiin tiistaina Kulloossa. Vaikka yhteislähtöä eikä yhteistä ruokailua tai palkintojenjakoa voitukaan toteuttaa, niin ”koronavirityksilläkin” saatiin aikaan mukavahenkinen kisailu. Niin kuin aikaisempinakin vuosina.

Kun mukaan ilmoittautui täysi tupa eli 120 pelaajaa lähes viikkoa ennen kisapäivää, niin se kertoo ikäpelaajien ottaneen kisan omakseen. Ja sen tunsin kyllä koko pitkän tiistaisen kisapäivän ajan. Tulokset löytyvät Kulloon kilpailukalenterista, joten niihin en nyt puutu. Sitä vastoin haluan korostaa kaikkien pelaajien erinomaista suhtautumista erilaiseen kisaohjelmaan. Eri ikäluokat pelasivat lähes omassa ryhmässään ja näin saatiin pienimuotoiset palkintoseremoniatkin tehtyä.

Kisassa saatiin maistella myös kuohujuomaa, kun Nevas Golfin Jarmo Westerholm teki elämänsä ensimmäisen holarin väyllä 8. Hän pelasi muutenkin hienosti voittaen miessenioreiden sarjan kolme alle tasoituksensa tuloksella. Onnea Jarmo!

Pääpalkinto eli viikon golfpaketti Projennin vieraaksi Espanjaan arvottiin vasta viimeisen ryhmän maalitulon jälkeen n. klo 18.30. Ja siinä tapahtui virhe, jonka huomasin vasta illalla tarkastettuani tuloksia. Onnettaremme Nadine nosti laatikostani 120 numeron joukosta nuomeron 118. Minun käsitykseni mukaan kisassa oli kahden poisjäännin takia juuri tuo määrä pelaajia, joten lähtölistan viimeinen Bjarne Sumelius julistettin lahjakortin voittajaksi. Mutta, mutta….  Tarkistin lähtölistalta pelaajien kokonaismäärän ja se olikin 116! Kaksi poisjääntiä ei ollut tiedossani. Joten 118 numero ei voinut voittaa. Soitin Bjarnelle heti keskiviikkoaamuna ja kerroin tapahtuneen virheen. Bjarne ymmärsi asian ja virheen tapahtuneen, joten hän kehoitti suorittamaan uuden arvonnan. Ja sen me teimme Kulloon toimiston valvovien silmien edessä. Kokenut golfvaikuttajamme Rauno Pusa nosti samasta laatikostani uuden numeron ja se oli 35. Lähtölistaa selattiin alaspäin ja tuolla sijalle löytyy uusi voittaja: Mimi Skog Porvoo Golfista. Kiitos Bjarne hienosta ymmärryksestä ja onneksi olkoon Mimi! Lahjakortin saat varmasti myöhemmin ja ehkäpä ensi tiistaina Rönnäsissä, jossa siis pelataan tiistaina 16. kesäkuuta kauden toinen Projenni Senior Tourin osakilpailu.

Kannattaa muuten kiiruhtaa ilmoittautumaan Rönnäsin kisaan, jossa voidaan ottaa mukaan taas 120 pelaajaa. Tuo raja lähestyy uhkaavan nopeasti. Rönnäsissä pelataan suunnilleen samalla konseptilla kuin Kulloossakin. Lähtöryhmät ja -ajat tulevat esiin maanantaiaamuna ja ensimmäiset lähdöt ovat klo 9.00.

Nähdään ensi viikolla. Terveisin Seppo Jolkkonen