Kullo Golf tänään


Toimisto

Sovi tapaamiset etukäteen

Golfautot

Ei käytössä

Ajanvaraus

Kenttä

Suljettu

Ravintola

Lounas arkisin 10:00-13:00
Lisää tietoa Country House.

Range

Ravintola Country House

Lounas tarjolla arkisin 10:00-13:00.

Ravintolan tiedot

Yhteystiedot
Lounaslistat näet ravintolan Facebook-sivuilta.
Facebook: Country House

Nettisivut: Country House

Puhelin: 040 8274496

Sähköposti: info@apupalvelutjaanapeltonen.fi

Ravintoloitsija

Apupalvelut Jaana Peltonen Oy on valittu Kullo Golfin uudeksi ravintoloitsijaksi.

Apupalvelut Jaana Peltonen Oy tarjoaa monipuolisesti erilaisia palveluita Porvoon ja Sipoon alueella: siivouspalveluja kotitalouksille ja yrityksille, juhla- ja catering-palveluja sekä ravintolatoimintaa.

Uusi ravintoloitsija aloittaa lounastarjoilun Kullo Golfissa 2.11.2020 nimellä Country House. Keittiössä tulee työskentelemään Ismo Peltonen, joka on monelle kulloolaiselle tuttu parin edellisen vuoden ajalta.

Yrityksen toiset toimipaikat ovat kesäisin Kulloonkylässä toimiva grillivaunu Peltogrilli sekä Porvoon keskustassa sijaitseva ravintola Peltogrilli.

_______
Ravintolan tilat

Ravintolan ikkunoista aukeaa upeat maisemat kentälle sekä kauniiseen mäntymetsään. Puitteet tarjoavat erinomaiset mahdollisuudet järjestää moninaisia tapahtumia, muutaman hengen kokouksista aina isoihin häihin.

Ravintolasali tarjoaa erinomaiset puitteet isommallekin tapahtumalle, tarvittaessa jopa yli 80 hengelle.

Takkahuoneessa on tilaa tarvittaessa yli 30 hengelle. Kokouksia varten tilassa on datatykki isolla valkokankaalla, fläppitaulut ja muut kokoustarvikkeet.

Kabinetin valoisa tila aukeaa 1-tiitä kohti. Se sopii hyvin alle 10 hengen tilaisuuksille. Kokouksia varten tilassa on iso näyttö.

Terassille auringon on mahdollista paistaa käytännössä koko päivän ajan. Näkymät golfkentälle ovat huikeat. Säiden salliessa terassille mahtuu jopa 150 henkeä.