Kullo Golf tänään


Toimisto

Arkisin 10-14

Golfautot

Kielletty

Ajanvaraus

Kenttä suljettu

Kenttä

Suljettu

Range

Suljettu

Ravintola

Take away avoinna Peltogrillillä.

Välkommen till Kullo Golf

På Kullo Golf i Sibbo spelar du på en välskött bana i en naturskön omgivning. Träningsområdena – rangen, chippgreenen och puttgreenen – ligger i nära anslutning till klubbhuset. I klubbens restaurang äter du gott och med en hisnande utsikt.

Kullo Golfs 18-hålsbana erbjuder på omväxling – inget hål är det andra likt. Banan präglas av höjdskillnader, kuperad tallskog och närhet till havet.

Banan har planerats av den framlidne Jan Sederholm, en av Nordens främsta banarkitekter. Banan invigdes 2004 och öppningsslaget slogs av golflegenden Annika Sörenstam.

Du kan boka starttid via webben eller genom att ringa caddiemaster. Vill du få hjälp med din träning? Kontakta våra golfinstruktörer. Om du behöver hjälp med att hitta en ny klubba, eller vill köpa bollar inför din runda – besök Kullo Golf Pro shop.

Ordna evenemang på Kullo Golf

Vill ditt företag erbjuda en upplevelse för era anställda eller kunder?  Eller vill du ordna en oförglömlig dag tillsammans med dina vänner – genom att golfa. Vi erbjuder skräddarsydda paket för både små och stora grupper. Tillsammans med restaurangen kan vid erbjuda en heldagsupplevelse, golftävlingar och rekreationsdagar. 

Ta gärna kontakt för att berätta om dina önskemål samt för att få en offert:

Vd Rauno Pusa +358 40 822 8229, rauno.pusa@kullogolf.fi