Kullo Golf tänään


Toimisto

Sovi tapaamiset etukäteen

Golfautot

Ei käytössä

Ajanvaraus

Kenttä

Suljettu

Ravintola

Lounas arkisin 10:00-13:00
Lisää tietoa Country House.

Range

N50 joukkue SM Kullo Golfissa!

Kulloossa pelataan 18.-19.9.2021 Seniorinaisten joukkueSM-kisat.  Kulloon joukkueessa pelaavat Marianna Loikala, Sirpa Pakarinen ja Senni Kotomaa. Tiina Kaske on varalla, jos jollekulle pelaajalle sattuu tai tapahtuu jotakin odottamatonta. Henkisiä kolhuja ei valitettavasti sellaisiksi lueta.

Lauantaina klo 8.00 aloitettiin Fourball-kisalla.  Aurausjoukoissa lähtivät Kulloon  Loikala ja Pakarinen ja pelasivat tuloksen 78, joka oikeutti jaettuun 12. sijaan.  Kärkisija irtosi tuloksella kaksi alle, seuraavat kaksi joukkuetta päätyivät tulokseen 71. 

Iltapäivällä latua lähtivät aukaisemaan klo 13.13 Loikala ja Kotomaa, pelimuotona Foursome.  Tälle vuodelle aloitussääntöä oli muutettu niin, että pelaajien tulee ilmoittaa kumpi aloittaa parittomilla väylillä ja kumpi parillisilla. Ja sitten pelattiin vuorotellen samaa palloa aina kuppiin asti. Ennen on voinut valita joukkueen sisällä paremman avauksen.   Mutta näillä säännöillä oli mentävä ja maaliin päästiin 87 lyönnillä.

Tulosta rasittaa kahden lyönnin rangaitus – väylällä nro 8 Kulloon joukkue puttasi parin pitkäksi ja vahingossa, siinä adrenaalitiimellyksessä sama pelaaja tuuppasi bogeyn sisään. Auts. Ei muuta kuin pallo kupista, laitettiin nätisti samaan paikkaan kuin edellinen putti lähti ja sitten se toinen pelaaja upotti putin.  

Kivaa oli ja huomenna jatkuu singelipelit. Tulkaahan kannustamaan!

Ensi vuonna pelataan isosti joukkueSM-kisoja Kulloossa. Nyt kannattaa ruveta jo harjoittelemaan, sillä joukkueisiin lienee tulossa jotkut karsintakisat 😊.