Kullo Golf tänään


Toimisto

Sovi tapaamiset etukäteen

Golfautot

Ei käytössä

Ajanvaraus

Kenttä

Suljettu

Ravintola

Lounas arkisin 10:00-13:00
Lisää tietoa Country House.

Range

Lähipeliolympialaisten tunnelmia

Koska nämä oudot ajat estivät matkamme Tokioon kannustamaan golffareitamme,  päätimme järjestää varjokisat Mastersin drive-put-and-chip-tyylisesti.  Kesän aikana harjoiteltiinkin pari otteeseen Golfliiton lähipelitestin mukaan erilaisia putteja, chippejä, pitch-lyöntiä ja tietenkin bunkkerilyöntiä.  Perjantaina 6.8. lähipelialueellemme rakennettiin liiton suositusten mukainen rastirata, kisavirityksin tietenkin.   Kisaamaan saapui 9 innokasta olympiamitaliehdokasta.  Iloista pulinaa ja saatujen pisteiden huutelua kuului niin ylä- kuin alalähipelialueilta.  Rastien suorittamiseen kolmelta kolmen henkilön porukalta kului vähän reilu tunti.   Mitalikolmikko alkoi olla hahmollaan, mutta vielä oli yksi laji jäljellä, jossa jaettiin pisteitä siten, että pisin drive sai 10 pistettä, seuraavaksi tullut 9 jne.  

Kisaajat siirtyivät pisin drive -kilpailuosioon ja naisten sarja saatiinkin suoritettua ykkösväylällä.  Yllättävän paljon normipelaajia oli lähdössä kierrokselle vielä puoli seitsemän aikaan illalla, joten olimme pakotetut siirtämään miesten sarjan kisan väylälle nro 12.  

Tunnelma oli korkealla, kun odottelimme tulosten julkistamista:

Naisten sarja:

Kultaa: Tiina Kaske, ylivoimainen lähipelituloksissa

Hopeaa: Sirpa Pakarinen, pisin drive -kuningatar

Pronssia: Senni Kotomaa (ja tietenkin tämä mitalisti seisoo väärällä puolella…..)

Miesten sarja:

Kultaa: Jarmo Kuljunlahti, joka sai ihan ammattilaisen pisteet lähipelitestistä

Hopeaa: Peter Kaske, joka kuitenkin vei pisin drive -kisan nimiinsä.

Pronssia: Seppo Toivonen

Mitalit olivat upeat ja kukkapuskat lahjoitti Panda.

Idean äidin, Tiina Kasken mukaan, tässä pienimuotoisessa treenissä saadaan kaikki tärkeät lyönnit harjoiteltua.  Kisasta saatiinkin positiivista palautetta niin itse kisaajilta kuin pelaamaan lähteviltä. Ensi kesäksi toivottiin säännöllisesti, jo keväästä alkaen tapahtuvaa kisaamista (kirjoittajan tulkinta tähän on, että tarkoitetaan harjoittelua). Toivommekin, että suurin osa jäsenistöstämme osallistuu tulevalla kaudella harjoittelusessioihin niin, että voimme järjestää ensin karsinnat ja sitten varsinaiset kisat vähän syksymmällä.  Toivotaan, että meidän uusi lähipelialue on jo ensi kaudelle käytössä – saisimme upeita variaatioita toteutettua.

Tässä koko kisaajaporukka!

Tulkaa kaikki ensi kaudella mukaan!  Kun säännöllisesti harjoittelee, niin lähipeli  ja yllätysyllätys, tulokset paranevat varmasti!