Kullo Golf tänään


Toimisto

7:30-20:00

Golfautot

Käytössä

Ajanvaraus

Kenttä

Avoinna

Ravintola

Ravintola 8:00 – 20:00
Lounas 10:00 – 15:00
Lisää tietoa Country House.

Range

LadyTourin viimeinen osakilpailu pelattiin Nevaksessa

LadyTourin viimeinen osakilpailu pelattiin Nevas Golfin kentällä 25.8.2020 aurinkoisessa säässä. Kentällä olosuhteet olivat haastavat maanantaisten rankkasateiden jäljiltä.  Peli sujui kuitenkin sutjakasti ja porukka kokoontui hyvän ruoan äärelle kuuntelemaan tulokset.

Päivän paras joukkue oli Porvoo Golf  (päivän pistesaalis 165) ja vei samalla koko Tourin voiton 792 pisteellä.  Tällä kertaa huomioitiin vain viiden pelaajan tulos mukaan laskentaan, sillä Vuosaaresta oli mukana vain 5 kilpailijaa.

Hauska yksityiskohta oli, että kärkikolmikon päivän tulos jokaisella oli 165 pistettä! Kokonaiskilpailun kannalta tämä tarkoitti, että Nevas sijoittui hopealle 776 pisteellä ja Kulloo pronssille 766 pisteellä.  Vuosaari jätettiin tylysti neljännelle sijalle 669 pisteellä. 

Aiemmin jo mainittiin, että kenttä oli raskas ja greenit tahmaiset ja pomppuiset – yhden jos toisen pelaajan suusta kuulin, että tuloksenteko oli vaikeaa.  Paras kulloolainen oli Minna Halonen tasaisella bogeypelillä ja Tiina Kaske metsästi 10 lisäpistettä voittamalla toisen lähimmäs lippua kisoista.  Nevaksen Merja Salminen napsi ne toiset lisäpisteet ja varmisti näin Nevaksen hopean.  

Kiitos Kulloon naisille ahkerasta osallistumisesta LadyTourille! Ensi vuonna jos sitten saisimme kuvassakin näkyvin hopealautasen takkahuoneeseemme😊. Kapteenskan kontribuutio viimeiseen kisaan jäi kannustuksen asteelle kun sunnuntai-iltana osa oikean jalan päkiää jäi laiturille. Kompastuin nimittäin kohonneeseen ruuviin ja teloin jalkapohjani.  

Ladyjen päättäjäishäppeninkiä vielä suunnittellaan. Merkkaa kuitenkin kalenteriisi su 6.9.2020 klo 12.00 yhteislähtö, luvassa on kiva joukkuekisailu. Mukaan mahtuu maksimissaan 40 henkilöä. Kierroksen jälkeen on yhteinen ruokailu. Hintatiedot varmistuvat tuotapikaa!  Tervetuloa!

Kapteenska Senni Kotomaa