Kullo Golf tänään


Caddiemaster

Suljettu

Golfautot

Kielletty

Ajanvaraus

Kenttä suljettu

Kenttä

Suljettu

Range

Suljettu

Ravintola

Ladytourin toinen osakilpailu pelattiin Vuosaaressa

Tiistaina 28.7.2020 kisattiin Vuosaaressa Ladytourin toinen osakilpailu. Lähdöt viivästyivät puolisen tuntia ukkosvaroituksen vuoksi – ukkonen ei Vuosaaren kentän päälle onneksi yltänyt ja pelaajat säästyivät rankimmalta sateelta. Vaikeahkot olosuhteet siivittivät joukkueiden parhaimpia pelaajia supersuorituksiin.

Nevaksen naiset kahmaisivat tällä kertaa ykkösijan 208 pisteellä,  Porvoon joukkue sijoittui toiseksi 206 pisteellä,  pronssipaikalle kiilasi emäntäseura Vuosaari 194 pisteellä ja neljänneksi jäi Kulloon Ladyt 193 pisteellä.  Kulloon menestyksekkäin lady oli tällä kierroksella muutoinkin tällä kaudella voitosta voittoon kiitänyt Lea Simpanen 38 pisteellä! 

Vuosaaren joukkueelle meni bonuspisteet pisimmästä draivista väylällä 9 ja lähimmäs lippua kisasta, väylällä 17.  Nämä bonarit on otettu huomioon kokonaispistetilanteessa. 

  1. Porvoo 424 pistettä
  2. Nevas 389 pistettä
  3. Kulloo 385 pistettä
  4. Vuosaari 380 pistettä. 

Erot ovat todella pieniä ja vieläkin kapteenska haaveilee kimaltelevatsta palkintolautasesta, vaikka  oma tiistai-illan esitykseni ei riittänyt tukemaan joukkuetta pisteiden metsästyksessä. Josko kotikentällä 11.8.2020 olisi onni myötä – myös kapteenskalle.