Kullo Golf tänään


Caddiemaster

Ark. 9-15, vkl. 8-15
puh. 0600 550 976

Golfautot

Kielletty

Ajanvaraus

Varaa aikasi täältä.

Kenttä

Kenttä auki
Kenttävessat suljettu

Range

Lyönnit matoilta, poletit toimistosta.

Ravintola

Avataan 2.11.2020
Lounaslista

LadyTour käynnistyi!

Porvoo Golf, Nevas Golf, Vuosaari Golf ja Kullo Golf ovat jo vuosia pelanneet LadyTouriksi nimettyä joukkuekilpailua.  Yhden seuran joukkueessa on maksimissaan 9 pelaajaa.  Tulosmielessä tämä tarkoittaa,  että kuuden-seitsemän pelaajan (tilanteesta riippuen) tulokset lasketaan yhteen ja siitä muodostuu joukkueen pisteet. Tänä vuonna sovittiin niin, että erikoiskilpailuista (lähimmäs lippua, pisin drive) saa 10 lisäpistettä joukkueelle.

Tänä vuonna ensimmäinen kisa pelattiin Porvoo Golfissa 9.7.2020,  kuukauden tavaonomaista ajankohtaa myöhemmin koronapandemian vuoksi.  Kisa käytiin vaihtelevissa olosuhteissa, välillä aurinko paistoi grillin lailla, välillä satoi ja tuuli puhalsi kylmästi. Mutta maaliin asti päästiin kuitenkin. Kisan jälkeen nautittiin maukas iltapala ja iloinen puheensorina täytti Porvoon klubitalon ravintolan!

Tulokset:

Porvoo Golf  218 pistettä  (paras pistemäärä 39 ja alin mukaan otettu 32)

Kullo Golf 192 pistettä. Kulloon paras pistemäärä oli 35 ja alin mukaan otettu 24.  Yhteispisteisiin sisältyy Kirsi Räikkösen lähimmäs lippua -kisan voiton 10 pistettä.  Kirsin pallo osui lipputankoon ja vyöryi siitä n. 30 sentin päähän reiästä.  Samalla väylällä oli ihan  jäsenten välinen,  sillä Eeva Määttänen avasi n. 10 senttiä kauemmaksi kuin Kirsi.  Tarkkaa peliä!

Nevas Golf  181 pistettä, paras 34 ja alin 27 pistettä.

Vuosaari Golf 166 pistettä. Paras pistemäärä  36 ja alin 22. Yhteispistemäärään sisältyy Vuosaaren kapteenska Elisan vetäisemä pisin drive Porvoon 10. väylällä. Oli mahtava mojaus aina alarinteeseen asti.

Joukkueemme tavoite oli, että  emme sijoitu viimeiseksi. Tavoite ylitetiin kirkkaasti – taisi olla Kulloon paras sijoitus tähän asti. Tästä on hyvä jatkaa (ja välkkyykö kapteenskan silmissä se voittolautanen, joka on seilannut Porvoon ja Nevaksen väliä – mene ja tiedä 😊).

Seuraavan kerran pelataan Vuosaaaressa ti 28.7.2020, lähdöt n. klo 15.00 eteenpäin.  Tulkaa sankoin joukoin vaikka iltakävelylle Vuosaareen kannustamaan Kulloon joukkuetta.

Kulloon osakilpailu järjestetään 11.8.2020, lähdöt myös klo 15 alkaen ja Nevaksen osakilpailu pelataan 25.8. myös klo 15 alkaen,  mutta kahdelta tiiltä.  Nevaksen kilpailuun tarvitaan vielä yksi pelaaja!

Hyvä Kulloon naiset!