Kullo Golf tänään


Toimisto

Arkisin 10-14

Golfautot

Kielletty

Ajanvaraus

Kenttä suljettu

Kenttä

Suljettu

Range

Suljettu

Ravintola

Take away avoinna Peltogrillillä.

Klubitalon korjaukset ja rangealueen kuulumisia

Caddiemasterin tiski löytyy ravintolan yhteydestä ensi kaudella

Baari- ja Caddiemasterin tiskit ovat kokeneet talven aikana melkoisen muutoksen, ja Caddiemasterin tiski löytyykin tulevalla kaudella ravintolan tiskin yhteydestä. Baari- ja Caddiemasterin tiskien muutostyöt ovat valmistuneet tällä viikolla, ja ovat valmiina tulevaa kautta varten.

Rangen maanajo käynnissä

Rangen maanajo on käynnistetty kevään aikana onnistuneesti, alla olevassa kuvassa näkyy maanajon tämän hetkinen tilanne. 31.7.2021 mennessä maata tullaan ajamaan 57.000 m3, joten ajettavaa on paljon! Kun tarvittava määrä maata on ajettu, pinta muotoillaan suunnitelman mukaan. Rangen tilannetta päivitetään nettisivuille työn edetessä. Viimeisin päivitys rangen tilanteesta sekä rangealennukset muille kentille: https://www.kullogolf.fi/rangeprojektin-eteneminen-ja-rangealennukset-muille-kentille/.

Rangealueen maanajo on käynnistetty.

Väylähiekoitus

Lumet sulaa kentällä kovaa vauhtia, ja välyähiekotus on tehty tällä viikolla.

Väylä 12 hiekoituksen jälkeen.

Muita korjaustöitä

Kevään aikana on aloitettu myös miesten saunan pesutilan korjaus, sekä klubitalon sisätilojen korjausmaalaukset, jotka valmistuvat pian. Ilmojen lämmettyä käynnistetään myös klubitalon ulkomaalaukset.

Valmistelut tulevaa kautta varten ovat kovassa vauhdissa, ja kentän arvioidusta avaamisen ajankohdasta tiedotetaan lähiaikoina.

Kullo Golfin väki toivottaa mukavaa pääsiäistä!