Kullo Golf tänään


Toimisto

7:30-20:00

Golfautot

Käytössä

Ajanvaraus

Kenttä

Avoinna

Ravintola

Ravintola 8:00 – 20:00
Lounas 10:00 – 15:00
Lisää tietoa Country House.

Range

Kapteenin kesäkuun terveiset

Kesäkuu on saapumassa huipentumaansa niin kelien kuin ajanjuoksunkin näkökulmasta. Henkilökohtaisesti pelit ja treenit ovat jääneet työkiireiden jalkoihin todella harmittavasti ja se näkyy tuloksissa.  Tästä tulikin mieleeni maanantain 21.6.2021 Kapteenin Kisa: Kulloon junioritoimikunnan sydän ja sielu Tiina Kaske oli laatinut mahtavan lähipelitreenin ja -kisan. Oli lyhyttä ja pitkää puttia ja chippiä, pitchi- ja lobby-lyöntejä ja kaikkien ikisuosikki bunkkeri-lyönti.  Osallistujat työskentelivät pareittain ja saivat tuloskorttiinsa sen hetkisen lähtötason ja hoksasivat siitä treeniä vaativat osa-alueet.  

Palkittiin parhaat lähipelaajat niin naisten kuin miesten sarjassa. 

Ohjeet lähipeliradan rakentamiseen ovat puttigreenin vieressä muovilaatikossa, tarkoitettu jokaisen käyttöön. Yhden rastin välineet ohjeineen ovat yhdessä muovipussissa, ison muovilaatikon sisällä.  Voit rakentaa koko lähipelitreenin tai vain yhden rastin harjoituksiasi tukemaan.  Muovilaatikosta löytyvät myös tuloskortit, jotka halutessaan voi antaa harjoitussession päätteeksi caddiemasterille  – kehittyinen lähipelaaja saa maistuvaisen palkinnon. Muistathan laittaa välineet (tiitikku, jolla ohje voidaan naulita maahan, mittanaru) takaisin muovipussiin treenin jälkeen.  Muovisia tötteröitä, joita käytetään aloituspaikan merkkaamiseen, ei tarvitse laittaa sinne muovipussiin 😊. 

Seuraava lähipeliharjoitus on jo maanantaina 28.6.2021: Rata rakennetaan aamulla noin klo 10 valmiiksi ja klo 11- 20 voi vapaasti harjoitella mieluiten kahden hengen ryhmissä (toinen suorittaa, toinen mittaa ja kirjaa tulokset). Koko radan suorittamiseen kahdelta henkilöltä kuluu 75 min.  Opastusta on paikalla klo 11 ja klo 17. 

Kaikella tällä harjoitelulla on tarkoitus – lähipeliolympialaiset elokuun 6. päivä. Olympialaisten tyyliin on jaossa mitalisijat ja pistesijoja. Lisämausteena kisataan pisimmästä draivista.  Stay tuned!

Lähipelitreenin ja -kisan purkutilaisuus klubitalon terassilla. Palkintojen jako oli vielä edessä.

Kesäkuussa on ehditty paljon muutakin:

Viime viikon lauantaina 19.6.2021 kolmetoista hurjaa lähtivät kesän pisimpänä päivänä aamun sarastaessa Kulloon Marathon-kisan ensimmäiselle kierrokselle klo 5.00. Toinen kierros alkoi klo 9, jonka jälkeen pelaajille suotiin virkistäytymis- ja lounashetki. Päivän viimeiset kierrokset pelattiin autoilla klo 14 ja 19.  Yllättäen kaikki osallistujat olivat miehiä ja hirmuinen oli tulostaso.

Minkälaisen lounaan lainkaan nauttivat? Ihailen ja hattua nostan. Josko ensi vuonna olisi kunto ja pelikunto itselläkin  kohdillaan jo näin ”alkukaudesta” ?

Ladyt kävivät pelaamassa neljän seuran tournamenttiaan tällä kertaa Porvoo Golfin aina niin raskaalla kentällä. Greenit olivat kohtuullisessa kunnossa, lipun paikat lienivät taktisesti valittu tosi vaikeiksi. Kokonaistilanteessa Porvoo johtaa 412 pisteellä, toisena niskaan hengittää Nevas 382 pisteellä, ihan huokauksen päässä kolmantena Vuosaari 369 pistettä ja  meikkiset perän pitäjinä 349 pisteellä, ihan iskuetäisyydellä.  

Kisassa on kaksi erikoiskilpailua, lähimmäs lippua ja pisin drive, joista voi tienata 10 lisäpistettä joukkueelle, samoin kuin parhaasta lyöntipelituloksesta.  Tämä on kiva muutos pistelaskuun. Tällä kertaa pisterohmu Kulloossa oli Minna Halonen ja lisäpisteet saatiin myös parhaasta Eeva Määttäsen lyöntipelituloksesta. 

Kapteenille tuli suru puseroon kun näki oman nimensä päällä rastit, ei ollut minusta joukkueen kannattelijaksi.  Pitkät lyönnit sujuivat, mutta kompuroin noiden lipunpaikkojen kanssa.  

Kapteenit ensimmäistä kertaa tällä turneella samassa ryhmässä: vasemalla Porvoon ladykapteeni Anna Väkeväinen, toisena kurkkii Kulloon kapteeni Senni Kotomaa, kolmantena Anna Svanljung Nevaksen Ladykapteeni ja oikealla Elisa Vanhatalo, Vuosaaren Ladykapteeni.

Onneksi on vielä kaksi osakilpailua, seuraavaksi Vuosaaressa 27.7. ja kotikentällämme 3.8.  

Järjestimme uusille jäsenille peli-illan. Uudet jäsenet ja ns. vanhat Kulloolaiset kiersivät etulenkin ja kokemuksia kentästä puitiin maukkaan salaatin äärellä. Muistuksena meille kaikille, että otetaan uusi jäsen avosylin peliryhmään mukaan.  On todella huikea katsoa pelin kehittymistä ja voi vaikka itsekin ottaa tuoretta oppia. Tervetuloa nekin uudet jäsenet, jotka eivät ehtineet mukaan tällä kertaa. Katsotaan, josko elokuussa saataisiin järjestettyä toinenkin sessio. 

Muistakaa, että reikäpelivastustajat on jo arvottu- nyt on hyvä aika pelata näitäkin otteluita! 

Kapteeninkin voi bongata kentältä heinkuun loma-aikana useammin! Kun näet nimeni lähtölistoilla, tule kaveriksi! 

Hyvää ja virkistävää kesäkuun loppua! Lomantoivotukset kaikille jo lomaileville ja loman aloittaville! Kurkkaa kisakalenterista kivoja tapahtumia heinäkuulle – niitä on aika monta! Vielä on muutama paikka Ladies Dayssa ja Pena Openissa. 

Nähdään!

t. Kapteeni Senni