Kullo Golf tänään


Toimisto

Sovi tapaamiset etukäteen

Golfautot

Ei käytössä

Ajanvaraus

Kenttä

Suljettu

Ravintola

Lounas arkisin 10:00-13:00
Lisää tietoa Country House.

Range

Kapteenin heinäkuun tervehdys

Heinäkuussa on ollut vipininää niin koti- kuin vieraskentillä.  Olemme käyneet erilaisissa kokoonpanoissa vierailuilla ja Kulloossakin on ollut paljon tapahtumia.  Heinäkuun suosituimmat olivat nyt kahdeksetta kertaa järjestetty Ladies Day ja jo perinteeksi ja kisakalenterin vakiotapahtumaksi muodostunut Pena Open.  Mutta muistattehan, että kausi on  nyt vasta puolessa välissä  – ja siksi muistuttelen meidän naispuolisia pelaajia, että reikäpelimestaruus naisten sarjassa uhkaa jäädä ratkaisematta, sillä kisaan on ilmoittaunut vasta yksi naishenkilö. Sama tilanne on tällä hetkellä seuran  mestaruuskisojen kanssa.  Hyvät kanssapelaajaladyt – tarkistakaa kalenterinne ja napsauttakaa itsenne mukaan näihin tapahtumiin. 

Vielä pyytäisin tarkistamaan kalentereita parireikäpelien aikataulujen kanssa.  Tiedän, että kiivas lomakausi on vielä meneillään mutta olkaa niin hyvät ja sopiikaa otteiluiden peliajat ennen iltojen pimenemistä.  Tarkoitan tällä, että ehtisi työpäivänkin jälkeen vielä  mittelemään ko. sarjassa, sillä ykkös- ja kakkoskierrosten pelejä on vielä pelaamatta. Ykköskierroksen määräpäivä oli 4.7. ja kakkoskierroksen 18.7.   Tästä linkistä pääset katsomaan parireikäpelien kaavion ja pelien tilanteen. 

Tasoitukselliset reikäpelit ovat hyvässä mallissa – miesten sarjan kakkoskierroksen peleistä on pelaamatta yksi ottelu ja naisetkin saavat tällä viikolla oman urakkansa ykköskierrokselta tehtyä. 

Haluaisin vielä muistuttaa parista tärkeästä tukitapahtumasta –  Alex Hietalan ja Jonatan Jolkkosen tukitiimipelit ma 9.8.2021 ja su 22.8.2021 Sylva kanssakulkijagolf -hyväntekeväisyystapahtumasta.  Nämäkin löytyvät Nexgolfista. 

Nautitaan näistä loppukesän loistavista keleistä – erityiskiitos kenttähenkilökunnalle, jotka ovat onnistuneet pitämään peliareenan loistavassa kunnossa olosuhteet huomioiden. 

Nähdään taas! 

t. Senni Kotomaa – Kapteeni