Kullo Golf tänään


Toimisto

Sovi tapaamiset etukäteen

Golfautot

Ei käytössä

Ajanvaraus

Kenttä

Suljettu

Ravintola

Lounas arkisin 10:00-13:00
Lisää tietoa Country House.

Range

Joukkue SM päätökseen-Kulloon Ladyt kokemusta rikkaampia!

Naisten joukkueSM-kisoissa sunnuntaina 19.9.2021 pelattiin singlepelit – eli lyöntipeliä golfin alkuperäisen laskentatavan mukaisesti.  Matkaan lähdettiin käännetyssä järjestyksessä, eli kärkipelaajat saivat nukkua aamulla tovin pidempään. Näin kisanoviisin näkökulmasta tuntikin lisää unta olisi ollut tervetullutta, sillä huonosti nukutun yön jälkeen pelin aloitus aamutuimaan tuntui todella vaikealta. Toki ensimmäiset ladyt lähtivät matkaan yhdeksältä, yleensähän kisastartit saattavat olla jo ennen kahdeksaa, vaikka onkin pelannut iltapäivän ryhmässä 😉. 

Kulloon joukkueella ei valitettavasti ollut mikään lentokeli, onnistuttiin samoilla väylillä ja töppäykset sattuivat samoille väylille. Tästä syystä sijoituksemme putosi lauantaiseen verrattuna. Kierroksen lyöntimäärät jokaisella pelaajalla kuuluvat sinne kauden satoisampaan päähän. Keli oli tosi kylmä ja välillä puuskittainen, jopa hyinen tuuli haittasi keskittymistä ja pallon lentoakin.  Kenttä oli viritetty hienoon kisakuntoon, paljon valkoisia lippuja kiperissä paikoissa.

Kokemus oli loistava ja kannustava:  peliseura kärsi ihan samoista ”pelivaivoista” kuin joukkueemme daamit, eli tästä näkövinkkelistä emme erottuneet kisasiskoistamme.  Paljon jo aikanaan midtourilla ja nyt senioritourilla pelanneiden naisten pelivarmuus kelissä kuin kelissä on ihailtavaa.  

Tilaisuus osallistua näihin kisoihin arvelutti aluksi ja meinasi pupukin hyppiä pöksyyn ihan kisan aattona.  Mutta päätimme kuitenkin mennä mukaan tavoitteenamme, ettemme jäisi viimeiselle sijalle.  Tavoite täyttyi, sillä joukkueemme sijoittui toiseksi viimeksi. Ihan virallisestikin arvioiden kisalistauksen perustellaa Kulloossa on  tämän alueen parhaat joukkuepelaajat (Porvoo Golfin naiset jäivät nyt jumbosijalle).  Kisakipinä syttyi, ainakin itselle!

Kiitos kisajärjestäjille; meidän omalle toimistollemme ja kenttähenkilökunnalle. Kaikki sujui äärimmäisen hyvin.

Terveisin Senni, Sirpa Ja Marianna