Kullo Golf tänään


Toimisto

Sovi tapaamiset etukäteen

Golfautot

Ei käytössä

Ajanvaraus

Kenttä

Suljettu

Ravintola

Lounas arkisin 10:00-13:00
Lisää tietoa Country House.

Range

Jäsenistön päätösjuhlassa tunnelma korkealla

Kullo Golf Club ry:n jäsenistö juhli lauantaina onnistuneesti päättymässä olevaa golfkauttaan. Hieman juhlavammin toteutettu päätösjuhla innosti salintäyteisen jäsenistömme nauttimaan päivän kisailun ohella niin Oskarin ravintolan maittavaa päivällistä, runsasta palkintosadetta kuin ennen kaikkea omien jäsentemme leppoisasta yhdessöolosta.

Kun Vesa oli toimiston puolesta arponut ja järjestellyt mukavan ryhmäkilpailun ja jokainen kisapelaaja sai mukaansa Eijan hankkimat 4MOVE-energiajuomat, niin päätöspäivä saatiin vauhtiin. Vesalle vielä erityiskiitos siitä, että samaan aikaan, samassa yhteislähdössä kisasi yli 30 hengen pankkiryhmä, mutta siitä huolimatta lähes sadan pelaajan kisailu saatiin sujuvasti läpi.

Oli hienoa ottaa pelaajat vastaan päivällispöytiin, jonne tultiin saunan ja suihkun raikkaina asianmukaisesti pukeutuneina. Tunnelma nousi vapaan seurustelun ja trubaduuri-Pekan myötä niin, että allekirjoittaneella oli ilo toivottaa jäsenistömme juhlimaan päättyvää golfkautta. Samalla ry-hallitus, joka kauden aikana on tehnyt paljon töitä kulloolaisen golfin hyväksi, esittäytyi ja sai päätä lämmittävät pipot kiitoksena.

Sitten olikin ravintolapäällikkö Pirjon vuoro tiimnsä kanssa aika tuoda juomat ja alkuruuat pöytiin, jossa hyvähenkinen seurustelu sujui rennosti ja äänekkäästi. Pääruokana poro maistui ja päivän kinkkukisailun parhaat ryhmät saivat lisää lihaa Tammisen tuotekorteilla. Vesa oli loihtinut päätöskisaan myös kuvauskisan ryhmien kesken ja loistavasti ryhmät toteuttivat 4MOVE-tuotekuvaukset golfkentän eri puolilla. Samalla Eija sai sitä kautta sponsoreille hienoja kuvia kiitokseksi.

Kun makoisa jälkiruoka kahveineen saatiin nautittua, niin oli aika jakaa tunnustuspalkintoja kauden parhaille. Tällä kertaa pystyimme palkitsemaan jäseniämme hieman tuntuvammin Golf Skyn ja Holiday Clubin lahjakorteilla. Ja kun tuntuvia palkintoja riitti vielä arvontaankin, niin varsin suurella joukolla jäsenistämme jäi kaudesta kotiinviemistäkin.

Tunnustuspalkittavien joukkoon saatiin vielä varsin tunteellisen hetken jälkeen myös tämän vuoden Kullo Golfin Klubilainen. Koko perinteisen palkitsemisen ja kiertopalkinnon luoja Pentti Virta on luvannut kertoa tuosta nyt kolmatta kertaa tehdystä valinnasta enemmän.

Erityiskiitokset vielä kerran toimistoon, Klubiravintolaan Piksun ja Oskarin väelle, Eija Sipiselle lukemattomista tuotepalkinnoista ja päätöskisaan vitaePro-Jormalle.

Lähes kolmituntisesta päätösjuhlasta ei tuntunut juuri kenelläkään olevan kiire pois. Oli käsinkosketeltavissa se hieno tunnelma, joka yhdessä saatiin luotua kauden päätteeksi. Juuri tällaista yhdessäoloa ja yhteisöllisyyttä olemme kaivanneet ja nyt sitä saatiin. Tätä pitää saada lisää!

Mitä ja kuka tämän suuntaista toimintaa vetää, jää nähtäväksi. Siihen tarvitaan kaikkia jäseniämme sekä osakkaita ja juuri siksi tulevat Kulloon vuosikokoukset ovat elintärkeitä.

Koko sydämestä lämpimät kiitokset koko 970 henkiselle jäsenistöllemme. Kentillä nähdään.

KIITOS 

Seppo Jolkkonen, Kullo Golf Club ry puheenjohtaja