Kullo Golf tänään


Toimisto

7:30-19:00

Golfautot

Käytössä

Ajanvaraus

Kenttä

Avoinna

Range

Suljettu

Ravintola

8:00-19:00
Lisää tietoa Country House.

Jan Forsell Golf Academyn talvitarjoukset

Vielä ehtii kehittää svingiä ja lähipeliä ennen uuden kauden alkua. Esim. yksi opetustunti kuukaudessa ja hieman omaa harjoittelua opetustuntien välissä kehittää toivottuja osa-alueita sekä pitää muutenkin tuntumaa yllä.

Talven opetukset jatkuvat Golf Areenan uusissa ja suuremissa tiloissa osoitteessa Niittyrinne 2, 00270 Espoo, Suomenojalla (vain 200 m edellisesta paikasta). Golf Areenalla kaikilla vuokrattavilla harjoituspaikoilla on simulaattorit ja minulla on iso ja rauhallinen opetustila, missä tietysti käytössä omat laitteeni. Harjoittelu on turvallista kun kaikilla harjoittelioilla on omat boxit ja turvaetäisyydet on helppoa pitää.

Kevättalven tarjoukset!

  • 3 x 50 min opetuspaketti hintaan 195 € (norm. 240 €)
  • TrackMan Combine pelitasotesti  (60 palloa 10 eri pituuteen) hintaan 50 € (norm. 80 €) Saat vinkkejä lyöntiisi testin aikana
  • Testaa Online svingianalyysi ilmaiseksi (norm. 25 €) Lähetä video svingistä, ks ohjeet JFGA:n sivuilta.

Annan talvella mm. seuraavia opetustunteja svingisi kehityksen tueksi:

  • V1 videoanalyysi korkeusnopeus kameroilla (yhteenveto videoklippinä sähköpostiisi)
  • Boditrak paineensiirto mittaus (yhdessä V1 videoanalyysin kanssa)
  • TrackMan mailan liikeradan ja pallon lentoradan mittaus (raportti sähköpostiisi)
  • TrackMan Combine lyöntitesti (raportti sähköpostiisi)
  • OnLine svingianalyysi (yhteenveto ja harjoitukset sähköpostiisi)
  • K-Coach 3D vartalon liikkeen ja kulmien mittaus lyönnin aikana (raportti sähköpostiisi)
  • Lähipeliä: putti, chipit > 30 m, pitch 30 > 90 m

Haluan auttaa koronarajoitteiden aikana myös pelaajia, jotka eivät halua tulla paikan päälle opetukseen tai jotka asuvat muualla Suomessa. Annan mielelläni ohjeita ja vinkkejä sähköpostitse sekä Jan Forsell Golf Academy -facebookin välityksellä. Jos sinulla on omaan golfpeliin liittyviä kysymyksiä, niin lähetä siitä esim. sähköposti minulle, niin autan sinua parhaani mukaan. Annan vinkkejä veloituksetta. Voit myös saada JFGA:n Online svingianalyysiin. Lataa V1 app puhelimeesi, kuvaa svingisi ja lähetä se minulle. Katso ohjeet JFGA:n kotisivuilta.  

Ota yhteyttä jos haluat pienryhmä opetustunteja ystäviesi kanssa. Kerää 4-5 ystävää ja sovitaan yhteiset ajat ryhmätunneille.

Tarjoukset ovat voimassa 15.02.2021 asti ja opetustunnit ovat voimassa 1 vuoden. Tilaa tarjouspaketit Jannelta janne@jfga.com

Turvallista talvea, pysykää terveenä!
Janne
Jan Forsell Golf Academy
janne@jfga.com
www.jfga.com
0400-302200

Janne on toiminut golfvalmentajana päätoimisesti vuodesta 1987. Ruotsissa 1987-1999 ja Suomessa vuodesta 2000. Janne on sekä Ruotsin että Suomen PGA:n korkeimman valmentajakategorian haltija ja Suomen PGA:n valmentajakategorian ranking #1. Janne on saanut laajan kansainvälisen koulutuksen USA:ssa ja Ruotsissa sekä henkilökohtaista koulututusta maailman parhailta valmentajilta mm. David Leadbetter, Butch Harmon ja Jim McLean, jotka ovat antaneet Jannelle ainutlaatuisen ja vankan ammattitaidon. Janne valmentaa monipuolisesti aloittelijasta ammattilaisiin.  Hän on auttanut ja valmentanut kymmeniä maajoukkue- ja ammattilaispelaajia mm. ET:llä pelanneet Mika Piltz, Pasi Purhonen, Kalle Väinölä ja Tuomas Tuovinen. Opetustunneilla on vuosien saatossa käynyt yli 8.000 oppilasta, yli 115 eri suomalaiselta clubilta.

Jan Forsell Golf Academy on ollut golfopetuksen edelläkävijä koko 2000-luvun. Kulloossa Jannella on Suomen parhaiten varustettu golfstudio, jossa apuvälineinä käytetään mm. V1 Pro videokuvausjärjestelmä 2 korkeusnopeuskameralla, Boditrak paineensiirto mittausmatto, TrackMan 4, mailan liikeradan ja pallon lentoradan mittaustutka ja K-Coach 3D vartalonkulmien ja svingin ajoituksen mittaus. Janne on myös Titleist Game – ja Club Fitting asiantuntija.