Kullo Golf tänään


Toimisto

Sovi tapaamiset etukäteen

Golfautot

Ei käytössä

Ajanvaraus

Kenttä

Suljettu

Ravintola

Lounas arkisin 10:00-13:00
Lisää tietoa Country House.

Range

Osake- ja osakasinfo

Kullo Golf Oy:n yhtiöjärjestys: Yhtiöjärjestys

Kullo Golf Oy:n osakasopas sisältää tietoa osakaseduista, osakkeen käyttötavoista, vastikemaksuista ja käytännöistä: Osakasopas 2021

Osakkaiden materiaalisalkku sisältää Kullo Golf Oy:n hallituksen kokousten yhteenvedot, yhtiökokousmateriaalit, sekä muita osakkaille kuuluvia asioita. Materiaalisalkku on tarkoitettu vain osakkaille, ja vaatii salasanan. Materiaalisalkun löydät: Kullo Golf Oy materiaalisalkku

Osakasedut 2021

Osakkaille lähtöaikojen varausoikeus 30 vuorokautta ennen lähtöaikaa, tai niin pitkälle kuin ajanvarauskalenteri on avoinna.

Osakkaille on varattu tasatuntilähdöt.

Osakkaiden alle 21-vuotiaat lapset sekä lastenlapset, jotka ovat Kullo Golf Clun ry:n jäseniä pelaavat veloituksetta.

Normaalitilanteessa osakkaille kuuluu rangen käyttöoikeus (ei koske edelleenvuokrattuja pelioikeuksia tai levossa olevia osakkeita). 2021 rangeremontin aikana osakkaat ovat oikeutettuja rangealennuksiin muille kentille: Rangeprojektin eteneminen ja rangealennukset muille kentille.

Osakkaan vieraat pelaavat hintaan 32€/kierros osakkaan itse ollessa mukana ryhmässä. Ei koske edelleenvuokrattuja pelioikeuksia tai levossa olevia osakkeita.

Osakkaille golfautot edullisempaan hintaan.

Osakas, joka käyttää itse pelioikeutensa sekä osakkaan perheenjäsen, jolla on osakkeen lisäpelioikeus käytössä, on oikeutettu pelioikeuteen Paloheinä Golfissa.

Osakkaat pelaavat seuraavilla yhtesityökentillämme etuhintaan:

Vuosaari Golf38€
Tuusula Golf35€
Porvoo Golf perjantaisin 30€
SHG30€
Hirsala Golfkaksi yhden hinnalla
Nevas Golf35€
Sea Golf Rönnäs30€
Kymen Golf/Kotka Golf30€