Kullo Golf tänään


Toimisto

Arkisin 10-14

Golfautot

Kielletty

Ajanvaraus

Kenttä suljettu

Kenttä

Suljettu

Range

Suljettu

Ravintola

Take away avoinna Peltogrillillä.

Osake- ja osakasinfo

Kullo Golf Oy:n yhtiöjärjestys: Yhtiöjärjestys

Kullo Golf Oy:n osakasopas sisältää tietoa osakaseduista, osakkeen käyttötavoista, vastikemaksuista ja käytännöistä: Osakasopas 2021

Osakkaiden materiaalisalkku sisältää Kullo Golf Oy:n hallituksen kokousten yhteenvedot, yhtiökokousmateriaalit, sekä muita osakkaille kuuluvia asioita. Materiaalisalkku on tarkoitettu vain osakkaille, ja vaatii salasanan. Materiaalisalkun löydät: Kullo Golf Oy materiaalisalkku

Osakasedut 2021

Osakkaille lähtöaikojen varausoikeus 30 vuorokautta ennen lähtöaikaa, tai niin pitkälle kuin ajanvarauskalenteri on avoinna.

Osakkaille on varattu tasatuntilähdöt.

Osakkaiden alle 21-vuotiaat lapset sekä lastenlapset, jotka ovat Kullo Golf Clun ry:n jäseniä pelaavat veloituksetta.

Normaalitilanteessa osakkaille kuuluu rangen käyttöoikeus (ei koske edelleenvuokrattuja pelioikeuksia tai levossa olevia osakkeita). 2021 rangeremontin aikana osakkaat ovat oikeutettuja rangealennuksiin muille kentille, nämä kentät selviävät kevään aikana.

Osakkaan vieraat pelaavat hintaan 32€/kierros osakkaan itse ollessa mukana ryhmässä. Ei koske edelleenvuokrattuja pelioikeuksia tai levossa olevia osakkeita.

Osakkaille golfautot edullisempaan hintaan.

Osakas, joka käyttää itse pelioikeutensa sekä osakkaan perheenjäsen, jolla on osakkeen lisäpelioikeus käytössä, on oikeutettu pelioikeuteen Paloheinä Golfissa.

Osakkaat pelaavat seuraavilla yhtesityökentillämme etuhintaan:

Vuosaari Golf38€
Tuusula Golf35€
Porvoo Golf perjantaisin 30€
SHG30€
Hirsala Golfkaksi yhden hinnalla
Nevas Golf35€
Kymen Golf/Kotka Golf30€