Kullo Golf tänään


Caddiemaster

Ark. 8-17, vkl. 8-16
puh. 0600 550 976

Golfautot

Sallittu

Ajanvaraus

Varaa aikasi täältä.

Kenttä

Auki. Kesägriinit.

Range

Lyönnit matoilta, poletit toimistosta

Ravintola

8-18

Hyvähenkinen mestis takana


Kullo Golfin jäsenistön mestaruusmittelö oli kaikinpuolinen hyvähenkinen ja yhteishenkeä kasvattava parin päivän sessio. Kun luontoäiti jaksoi jakaa meille erinomaisen sään, jopa helteisen, niin siitähän me nautimme. Iloisia ilmeitä oli klubi täynnä eikä murheet painaneet.

Heti kärkeen pitää nostaa esiin Kimin porukka eli kenttämiehistö, joka oli tehnyt meille kesän parhaat olot kentällemme. Greenit olivat tutun tasokkaat, mutta suurimmat parannukset olivat koko kentän virityksissä. Nyt olivat teepaikoilta löydetty hyväruohoiset kohdat ja kun lippujen paikat olivat oivallisesti rakennettu: avauspäivänä hieman leppoisemmat ja toisena sitten vaativammat. Selvästi näki, että nämä asiat on pohdittu kenttämiesten keskuudessa. Kiitos siitä! Toisen kiitoksen voi huoletta antaa toimiston suuntaan. Unni hoiteli asiat loistavasti ja vapaapäivistä huolimatta Vesa järjesteli listat kuntoon nopeasti. Näin on hyvä jatkaa.

Vaikka seuran mestaruuskisa on yksi kauden kohokohdista myös urheilullisesti, niin liian vakava se ei ole, eikä se ollut nytkään. Toki kun mestaruuksista pelataan, niin tuohan se aina oman jännitteensä koko tapahtumaan. Mutta yhtä paljon kisamenestyksen ohella mestiskisa on koko jäsenistön hengenluomistilaisuus. Meitä oli nyt kisaamassa enemmän kuin koskaan Kulloon historiassa. Toki yli 950 jäsenistöstämme olisi mukaan mahtunut enemmänkin kuin 83 pelaajaa. Saimme kuitenkin kaikkiin sarjoihin tarpeeksi pelaajia, paitsi junnuihin. Siinä onkin yksi ensi vuoden parannuskohde. Onnittelut kaikille voittajille ja mitalisteille.

Suurimman osanottajamäärän kerännyt miesten mestaruuskisailu on aina ollut kiehtova ja sitä se oli nytkin. Avauspäivän jälkeen Kasken Petskun johto tuntui riittävältä. Mutta eipä sittenkään riittänyt. Viime vuoden mestari Miikka Majlander pelasi loistavan toisen kierroksen ja kun Petsku hieman hyytyi lopussa, niin kapteenimme mestaruusviitta sai lisää painoa harteilleen. Naisten sarjassa kaksoisjäsenyyden myötä mestariksi pelasi kokenut Eeva Määttänen, mutta Hanna Heikkilän toinen päivä nosti hänet hopealle. Naissenioreissa Lea Simpasen kokemus tuli vahvasti esiin ja taisipa sama toistua miestenkin varttuneimmissa sarjoissa. Niistä puhunee tulokset puolestaan.

Vaikka mestikseen saatiin nyt hieman lisää yhdessäolohetkiä mm. ruokailujen muodossa, niin tapahtumasta voisi luoda vielä enemmän viihteellisen. Suurten kisojen malliin voitaisiin mm. rakentaa kisan ratkaisut siten, että useammat sarjan kärkiryhmät tulevat peräkkäin viimeisiä ”maaliin”. Näin ehkä olisi enemmän kannustajia ja katsojia seuraamassa ratkaisuhetkiä. Uskon, että ry-hallituksemme ja toimikunnat ottavat mielellään vastaan toivomuksia ja ehdotuksia kisajärjestelyjenkin osalta. Tavoitteena onkin saada  yhä parempaa yhteishenkeä kulloolaisen golfin suhteen. Siihen tarvitaan meitä kaikkia.

Seppo Jolkkonen, puheenjohtaja

Kaksi perättäistä mestaruutta saa kapteeninkin hymyilemään
Kapteenin tyylinäyte mestaruuskisan jälkeisenä päivänä Tukitiimin golfkisassa