Kullo Golf tänään


Toimisto

Sovi tapaamiset etukäteen

Golfautot

Ei käytössä

Ajanvaraus

Kenttä

Suljettu

Ravintola

Lounas arkisin 10:00-13:00
Lisää tietoa Country House.

Range

Golfpelimatka, jolla todella myös opit

Tervetuloa golflomalle, jossa yhdistät toimivasti ja innostavasti golfin pelaamisen ja paremman swingtekniikan kehittämisen. Opit vakaamman ja varmemman swingin eli Bodyswing-tekniikan, joka toimii onnistuneemmin myös pelissä. Ei siis pelkkää pelailua, vaan pelaamisen ja hyvän tekniikan oppimista, myös käytännössä. PGA Pro Turkka Stenlund toimii valmentajana koko viikon ajan: rangella, mukana avustamassa ja opettamassa myös itse pelissä. Myös matkat ja siirtymiset hyödynnetään keskustellen golfista, käydään etkoja ja jatkoja, pyritään sisäistämään asioita, katsotaan päivän harjoituksista ja peleistä videoita jms. Todellinen Bodyswing-pelileiri siis, unohtamatta rentoa seurustelua ja leppoisaa lomafiilistä.

Kurssi- ja pelipäiviä on 5 kpl. Jokaisena pelipäivänä on 60–90 min swingharjoittelu rangella ja sen jälkeen golfkierros. Majoituksen ja kentän välillä on noin tunnin ajomatka, joka hyödynnetään myös golfin tunnelmissa.

PS. Turkka on tehnyt pelivalmennusta yli 10 vuoden ajan Espanjassa, Portugalissa ja Kreikassa. Tulevana talvena sitä tehdään Turkin Belekissä.

Hinta sisältää:
– Tilataksipalvelut Alanyassa
– Majoitus korkealuokkaisissa Blue Bay Suites asunnoissa
– Kuljetukset Belekin golfkentille
– Viisi eri kenttää viisi pelipäivää (Sueno Dunes, Sueno Pines, Pasha, Sultan ja Titanic)
– Vähemmän golfaaville opas ostoksille, kauneudenhoitopalveluita, yms.

Kaikki huoneistot ovat kuuden hengen luxushuoneistoja (kolmella makuuhuoneella ja kylpyhuoneella), yhteinen olohuone ja keittiö

6 hengen seurue 1100 EUR /henkilö
4 hengen seurue 1250 EUR / henkilö
2 hengen seurue 1350 EUR / henkilö
Lennot eivät kuulu hintaan.

Bodyswing Belek
Blue Bay Suites

Lisätiedot:
Turkka Stenlund proturkka@gmail.com, 041 726 5869
Panu Ahvonen panu@ahvonen, 0400 815 285