Kullo Golf tänään


Caddiemaster

Ark. 8-17, vkl. 8-16

Golfautot

Sallittu

Ajanvaraus

Varaa aikasi täältä.

Kenttä

Auki. Kesägriinit.

Range

Lyönnit matoilta, poletit toimistosta

Ravintola

8-18

Edustuspelaajiemme kauden yhteenveto ja tulevaisuus

Kullo Golfin edustuspelaajat kertovat alla omin sanoin menneestä kaudestaan ja hieman mitä ensi kausi tuo tullessaan.

 

Yhteenveto kaudesta

Nyt kun kausi on päättynyt ja pelit on tältä kaudelta pelattu, on hyvä vilkaista taaksepäin ja tehdä analyysi miten kausi meni. Tavoitteena kaudelle oli pelata enemmän ulkomailla ja sitä myötä saada enemmän kokemusta kansainvälisistä kisoista. Kokonaisuudessaan kausi oli ok. Kauteen valmistautuminen muuttui oleellisesti edellisvuosiin verrattuna, sillä valmennuspuolelle tuli mukaan fysiikkavalmentaja, joka on auttanut todella paljon kauden aikana. Pitkään kauteen joka alkoi helmikuussa ja loppui syyskuun lopussa, mahtuu tietenkin ylä- ja alamäkiä. Kauden onnistumiset olivat toki The Amateur Championshipin 9. sija sekä Peuramaan Finnish Tourin voitto.

Tuli opittua monta asiaa mistä on tulevaisuudessa varmasti hyötyä. Kauden viimeinen kisa oli European Tourin karsinnat, jotka päättyivät pettymykseen, mutta sieltä jäi todella paljon kokemusta käteen.

Tekniikkapuolta on harjoitettu koko vuosi valmentajani Mika Piltzin kanssa, josta on ollut valtavasti apua. Kaikki osa-alueet ovat menneet eteenpäin kauden aikana ja edellisellä kaudella paljon vaivannut putti on myös ottanut askeleita eteenpäin.

Ensi kauteen valmistautuminen on jo käynnissä ja jatkan amatöörinä vielä ainakin ensi kauden. Iso kiitos tietenkin koko seuralle sekä jäsenille tuesta kauden aikana, siitä on saanut lisävoimaa vaikeissa hetkissä. Lisäksi erikoiskiitos tukitiimille joka tämän on taloudellisesti mahdollistanut. On hienoa edustaa Kulloota!

Kiitos!

Jonatan Jolkkonen

 

Kausi 2019

Jos pelkästään tuloksia katsoo, niin kausi oli pettymys. Muutama hyvä 2. sijoitus Suomen kiertueella, mutta siellä missä piti onnistua ei irronnut. Vuosi oli kuitenkin hyvä, koska oli mahdollisuus pelata paljon kansainvälisiä kisoja. Opin paljon itsestäni ja ymmärrän nyt paremmin mitä jatkuva reissaaminen vaatii. Golffillisesti menin paljon eteenpäin, mutta ajatusten kanssa sain taistella paljon. Ensi vuosi tuo eteen kuitenkin uusia haasteita ja olen menossa pelaamaan satelliittikiertue Pro Golf Tourille.

Kiitos Kulloon tukitiimille ja kaikille ketkä seuraavat pelejä!

Alex Hietala