Kullo Golf tänään


Toimisto

Sovi tapaamiset etukäteen

Golfautot

Ei käytössä

Ajanvaraus

Kenttä

Suljettu

Ravintola

Lounas arkisin 10:00-13:00
Lisää tietoa Country House.

Range

Edustuspelaajauutisia

Kullo Golf on tehnyt yhteistyösopimuksen vuodesta 2013 Kullo Golfia edustaneen Jonatan Jolkkosen kanssa. Sopimus kattaa kauden 2022. Kullo Golf Oy tukee Jolkkosen uraa taloudellisesti ja hän on yhtiön käytettävissä mm. seuraharjoituksissa. Vuonna 2018 Euroopan mestaruuden voittanut Jolkkonen pelaa kaudella 2022 pääsääntöisesti Nordic Leaguella.

Toinen Kullo Golfin pitkäaikainen edustuspelaaja Alex Hietala siirtyy edustamaan ensi kaudella Linna Golfia. Alla Alexin tervehdys ja kiitos kaikille kulloolaisille:

“”

Olen edustanut Kullo Golfia jo jonkin aikaa ja alkuperäisesti tulin tänne valmennuksen perässä vuonna 2013. Jäin kuitenkin yhteisöön vaikka valmennus vaihtui. Olen käytännössä pelannut suurimman osan amatöörivuosista Kullo Golfin edustajana. Siihen mahtuu monia hienoja saavutuksia ja upeita muistoja. Parhaimpia on miesten suomenmestaruus ja poikien alle 18v suomenmestaruus. Nyt kuitenkin matka on eteenpäin ja jatkossa tulen edustamaan Linna Golfia. 

Valtavat kiitokset Kullolaisille jotka ovat jaksaneet tukea ja kannustaa minua matkalla kohti unelmia. Kiitos koko Kullo Golfin yhteisölle ja toivottavasti tavataan jatkossa myös kentillä. 

Alex Hietala

“”

Kullo Golf kiittää Alexia pitkästä ja menestyksekkäästä yhteistyöstä sekä toivottaa menestystä myös jatkossa!

Jonatan ja Alex kuvasivat syksyllä muutamia vinkki- ja viihdevideoita, joita tulemme julkaisemaan kevään aikana.